Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: ‘Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. 

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Cumparatorul se poate retrage din contract. Acest lucru se poate face telefonic 0770752568 sau prin e-mail (decoriciu@gmail.com).

In cazul in care cumparatorul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile, retinand cheltuielile de transport.

Pentru comenzile achitate cu card online se va restitui suma dupa transmiterea contului iban prin e-mail.
Pentru comenzile achitate cu OP/ramburs/Card bancar se va restitui prin virament bancar in contul indicat de cumparator.
Pentru comenzile achitate prin credit de consum prin anulare/recalculare contract rate.

Decoriciu.ro va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produsului/produselor returnate.

In cazul in care un produs comandat nu poate fi livrat de catre Decoriciu.ro, acesta din urma va informa cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul cumparatorului contravaloarea in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Decoriciu.ro a luat la cunostinta.

Decoriciu.ro nu este responsabil pentru problemele tehnice ce pot aparea si nu vom livra produse cu erori de pret/stoc/ descrieri/ imagini. Niciun produs nu va avea pret 0 de vanzare si pentru o astfel de eroare comanda nu va fi onorata. Vom informa cumparatorul si va fi anulata.

ATENTIE!

“DEFECTELE PRODUSELOR VOR FI LUATE IN CONSIDERARE DOAR DACA ACESTEA VOR FI ANUNTATE IN SCRIS SI CU IMAGINI MARTOR LA ADRESA DE EMAIL contact@decoriciu.ro IN PRIMELE 48 H DE LA DATA RECEPTIONARII ACESTORA DE LA CURIER.