Decoriciu.ro este denumirea comerciala a JOY-TEX DECO SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Tulcea, Str. Spitalului, Nr.31, Camera 1, Bl.19, Sc.D, Ap.2, cod unic de inregistrare fiscala 40994820.

Vanzator: Decoriciu.ro

Cumparator: orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care face o comanda la Decoriciu.ro.

Utilizator: orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Decoriciu.ro, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont: sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre cumparator si istoricul cumparatorului. Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea contului sunt corecte, complete si actualizate.

Favorite: sectiune din cont care permite cumparatorului/utilizatorului sa isi creeze liste cu produse pe care doreste sa le urmareasca.

Cosul meu: sectiune din cont care permite cumparatorului/utilizatorului sa adauge produse pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; In cazul in care produsul/produsele nu sunt comandate la momentul adaugarii in cos cumparatorul/utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre vanzator de urmarire a produselor prin primirea de comunicari comerciale.

Site: magazinul online gazduit la adresa web Decoriciu.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona produse.

Produse: orice produs sau serviciu listat pe site, inclusiv produsele mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului.

Campanie: actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre vanzator.

Contract: reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a ambilor.

Continut:

toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate;
continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare;
orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului, cumparatorului, conform informatiilor de contactare;
informatii legate de produsele si/sau tarifele practicate de vanzator;
date referitoare la vanzator.

Review: o evaluare scrisa de catre beneficiarul unui produs, evaluare redactata pe baza experientei personale.

Rating: modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele.

Comentariu: apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Tranzactie: incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre Decoriciu.ro cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre vanzator.

Raspuns: informatie scrisa care este transmisa utilizatorului/cumparatorului care a adresat o intrebare in site, in pagina unui produs.

Document: prezentele Termene si Conditii.

Comunicari comerciale: orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, precum si alte comunicari comerciale.

Taxa de timbru verde: valoarea exprimata in lei, platita de catre vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, prevazuat de legislatia in vigoare.

Specificatii: toate specificatiile/descrierile produselor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, sms sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza activitatea.

Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail), sms sau telefonic.

Pentru motive justificate, Decoriciu.ro isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda. Daca modifica cantitatea de produselor din comanda va anunta cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Decoriciu.ro si cumparator in momentul primirii de catre cumparator a notificarii de expediere a comenzii prin intermediul postei electronice si/sau SMS.

Clientul va fi notificat de statusul comenzii prin sms/telefonic/e-mail.

Orice vizitator Decoriciu.ro are posibilitatea de a face comanda atat timp cat nu prejudicieaza prin actiunile sale interesul nostru legitim. Pentru motive justificate Decoriciu.ro poate restrictiona oricarui vizitator/ cumparator/ utilizator.

Comunicarea cu Decoriciu.ro se poate face telefonic/sms/e-mail/formular de contact. Toate comenzile sunt validate de utilizator/cumparator prin introducerea manuala a codurilor de tip captcha in vederea protejarii informatiei din site.

Decoriciu.ro poate publica pe site informatii despre promotii/produse practicate intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

In cazul platilor online Decoriciu.ro nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator.

Informatiile folosite pentru descrierea produselor nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Decoriciu.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

In urma achizitiei unui produs, cumparatorului i se va solicita scrierea unui review. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de cumparator.

Decoriciu.ro poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, nefiind necesar acordul cumparatorului.

Continutul incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Decoriciu.ro.

Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, decat cu acordul scris al Decoriciu.ro.

Niciun continut transmis catre client, utilizator sau cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare, vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Decoriciu.ro.

Utilizatorul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca Decoriciu.ro poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

Decoriciu.ro poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

“Renuntarea la cumparare” / Cadrul legal:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: ‘Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Cumparatorul se poate retrage din contract. Acest lucru se poate face telefonic 0770752568 sau prin e-mail (decoriciu@gmail.com).

In cazul in care cumparatorul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile, retinand cheltuielile de transport.

Pentru comenzile achitate cu card online se va restitui suma in contul din care a fost efectuata plata;
Pentru comenzile achitate cu OP/ramburs/Card bancar se va restitui prin virament bancar in contul indicat de cumparator.
Pentru comenzile achitate prin credit de consum prin anulare/recalculare contract rate.

Decoriciu.ro va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produsului/produselor returnate.

In cazul in care un produs comandat nu poate fi livrat de catre Decoriciu.ro, acesta din urma va informa cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul cumparatorului contravaloarea in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Decoriciu.ro a luat la cunostinta.

Decoriciu.ro nu este responsabil pentru problemele tehnice ce pot aparea si nu vom livra produse cu erori de pret/stoc/ descrieri/ imagini. Niciun produs nu va avea pret 0 de vanzare si pentru o astfel de eroare comanda nu va fi onorata. Vom informa cumparatorul si va fi anulata.

ATENTIE!
“DEFECTELE PRODUSELOR VOR FI LUATE IN CONSIDERARE DOAR DACA ACESTEA VOR FI ANUNTATE IN SCRIS SI CU IMAGINI MARTOR LA ADRESA DE EMAIL contact@decoriciu.ro IN PRIMELE 48 H DE LA DATA RECEPTIONARII ACESTORA DE LA CURIER.

Disponibilitatea produselor:

Disponibil: peste 3 bucati in stocul Decoriciu.ro sau furnizor
Stoc limitat: sub 3 bucati in stocul Decoriciu.ro sau furnizor
La comanda: Produsul nu este disponibil in stocul Decoriciu.ro sau furnizor si pentru moment nu avem informatii despre disponibilitatea acestuia in stocul furnizorului. Pentru comenzile venite pe aceste produse se verifica la furnizor stocul si cumparatorul va fi informat.
Stoc epuizat: Produsul nu mai este disponibil in stocul Decoriciu.ro sau furnizor

Sunt exceptate de la dreptul de retur urmatoarele:

produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de cumparator;
produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, amestecate cu alte elemente;
inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.

Decoriciu.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Nicio declaratie publica, promovare sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti (Facebook, Instagram, Google Review )nu va fi facuta de cumparator/utilizator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Decoriciu.ro.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Decoriciu.ro acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste informatii.

Cumparatorul/utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Decoriciu.ro pentru comunicarile comerciale:

prin modificarea setarilor din Cont
prin accesarea link-ului de dezabonare
prin contactarea Decoriciu.ro.

Decoriciu.ro va transmite cumparatorului/utilizatorului comunicari comerciale cu privire la produse, recomandari, stoc, oferte speciale.
Cumparatorul/utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la comunicarile comerciale prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Decoriciu.ro sau prin contactarea Decoriciu.ro.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Decoriciu.ro va emite catre cumparator o factura pentru comanda efectuata, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia.

Decoriciu.ro va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii.

Datele cardului de plata ale utilizatorului/ cumparatorului nu vor fi accesibile Decoriciu.ro si nici nu vor fi stocate de catre de Decoriciu.ro.

Decoriciu.ro va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Livrarile efectuate se fac doar pe teritoriul Romaniei.

Toate produsele comercializate de catre Decoriciu.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia coletului pe adresa contact@Decoriciu.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Decoriciu.ro).

Decoriciu.ro nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Decoriciu.ro a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare.

Prin crearea si utilizarea contului, utilizatorul/ cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea contului.

Prin crearea contului, utilizarea continutului sau plasarea comenzilor, utilizatorul/ cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Decoriciu.ro in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul site-ului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Termenele si Conditiile site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a site-ului sau modificari ale cerintelor legale.

In momentul inregistrarii unui anumit review/comentariu/intrebare/raspuns pe site, utilizatorii/cumparatorii acorda Decoriciu.ro o licenta neexclusiva, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Decoriciu.ro de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Utlizatorul/cumparatorul se angajeaza sa faca referiri doar la caracteristici si modul de utilizare al unu produs evitand informatii legate de pret, oferte si sa foloseasca doar limba romana fara termeni ofensatori.
Sa se asigure ca informatiile lasate sunt corecte, realiste si neinselatoare.
Sa nu faca reclama mascata altor site-uri.
Sa nu faca referire la alte persoane.
Sa nu contina scene pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei.
Continutul ce se considera inadecvat nu va fi publicat.

Te rugam sa verifici Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Te rugam sa verifici Politica de Cookies.

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil care nu poate fi evitat.
Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune.

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Decoriciu.ro si utilizatori / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat.

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:
cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta separat aceste DEEE;
colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin serviciul public de colectare a DEE.